CDON väljer Labs² som leverantör och utvecklingspartner för sin nya bredbandsvideotjänst, CDON VOD (Video on Demand)
Pressmeddelande
Tisdag, 28 Februari 2006

Affären innebär att CDON AB idag har skrivit avtal med Labs² om leverans av en komplett lösning för bredbandsvideo (Video on Demand) baserad på BRIKKS Media System (BMS).

Den färdiga tjänsten kommer att erbjudas via www.cdon.com där det idag bedrivs försäljning av bl.a. musik, spel och böcker. CDON AB har varit på marknaden sedan februari 1999 och ingår i börsnoterade Modern Times Group (MTG).

"Detta är en stark bekräftelse på vår position som ledande leverantör till nordens största mediekoncerner. Tillsammans med nationellt dominerande aktörer som SF, Nordisk Film och nu CDON, skapar vi framtidens digitala mediatjänster", säger Jonas Birgersson VD på Labs².

"Att erbjuda Video on Demand känns för oss som en naturlig utveckling av utbudet på CDON. Vi är redan idag nordens ledande Internetbutik, och räknar med att den nya tjänsten kommer att stärka vår position ytterligare", säger Mikael Olander VD på CDON AB.

"Det är imponerande att se vilken utveckling CDON har haft sedan starten. Självklart är det stimulerande att jobba tillsammans med en internationell koncern som ständigt utmanar det vedertagna", säger Jonas Birgersson.

För mera information, ring:

Jonas Birgersson på 070-515 27 62 eller
Mikael Olander på 040-6016101